C4 Energi

C4 Energi är ett elbolag som ägs av Kristianstad kommun och de erbjuder sina kunder 100% förnybar el. Bolaget levererar el till företag och privatpersoner i Kristianstad.

c4 energi

Elbolag i Kristianstad

På sin webbplats ger C4 Energi följande information:

C4 Energi är det lokala och hållbara energibolaget i Kristianstads kommun. C4 Energi är det lokala och hållbara energibolaget som ägs av Kristianstads kommun. Koncernen består av tre bolag C4 Energi AB, C4 Elnät AB och Kristianstads Biogas AB. Vi är i ledningen. Både när det gäller vår teknik men också när det kommer till hållbart företagande. Det går bra för C4 Energi och det är tack vare våra kunder som väljer oss för våra trygga och miljövänliga produkter och tjänster.

Kristianstad
Foto från Kristianstad.

Kristianstad

C¤ Energi har sitt huvudkontor i Kristianstad som är en tätort i Skåne län med 86 738 invånare i kommunen. Kristianstad är Skånes fjärde största tätort och via tåg tar du dig enkelt till Danmark via Öresundsbron. Sveriges längst punkt finns i Kristianstad och det pågår ett kontinuerligt arbete med att bygga nya och befintliga vallar som förhindrar att stadskärnan drabbas av översvämningar.

Kontaktuppgifter

Kundservice: 044-780 75 20
E-post: kundservice@c4energi.se
Hemsida: www.c4energi.se


Adress:
C4 Energi
Industrigatan 72
291 36 Kristianstad

.