Fyrfasen Energi

Fyrfasen Energi ingår i Härjeånskoncernen som erbjuder sina kunder tjänster inom energi, värme och kommunikation. Bolaget startades 1996 och satsar bland annat på utbyggnad av elbilsladdning, solceller och hållbar el som kommer från från vind och vatten. De levererar el till företag, organisationer och privatpersoner.

fyrfasen energi

Elbolag i Västernorrland

På sin webbplats ger Fyrfasen Energi följande information:

Sedan 1998 har vi sålt elavtal både lokalt och nationellt. Vi är tillräckligt små för att vara personliga men stora nog att göra skillnad för de företag, föreningar, och människor vi vill ska trivas och växa sig starka, både lokalt och nationellt. Arbetet med hållbarhet är en självklarhet, där vi bland annat gjort stora satsningar för utbyggnaden av elbilsladdning, samt med schyssta och hållbara elavtal. Vi är en del av Härjeånskoncernen som producerar förnybar energi i elva vattenkraftverk, tillverkar pellets av restprodukter från sågindustrin, bygger ut fibernätet och ansvarar för att rusta elnätet för framtiden. Vi har idag kontor i Ånge, Sveg, Funäsdalen och Sundsvall.

ånge
Foto från Ånge, Västernorrland.

Ånge

Fyrfasen Energi har sitt huvudkontor i Ånge, Västernorrland som har 9 143 invånare i kommunen. Ånge är en järnvägsknut som ligger vid Ljungan och Riksväg 83. I kommunen finns flera populära sevärdheter och besöksmål som exempelvis Haverö hembygsdgård, Rankleven i Erikslund, Snödskallegrottan, pilgrimsleden S:t Olavsleden och sinnenas konstpark.

Kontaktuppgifter

Kundservice: fyrfasen.se
E-post: info@fyrfasen.se
Hemsida: 0771-44 44 41


Adress:
Fyrfasen Energi
Verkmästargatan 3
Box 83
841 32 Ånge

.