GNP Energy

GNP Energy är ett elbolag som erbjuder elavtal till både företag och privatpersoner. de är inte knutna till ett lokalt område, utan tar emot kunder från hela Sverige. De arbetar med återförsäljare och söker aktivt efter representanter som var och en ska ha en egen lokalmarknad länsvis.

GNP ENERGY är ett nordiskt elbolag som erbjuder el till de nordiska länderna. Vi listar dem här som ett svenskt elbolag då de idag i och med ägarskapet ses bör ses som ett svenskt elbolag.

Denna elleverantör erbjuder alltså elavtal till kunder i hela Sverige, både privatkunder och företagskunder.

GNP ENERGY har funnits i mer än 10 år, de har varit verksamma som elleverantör sedan 2012. De startades i Norge, närmare bestämt i Sandefjord.

Elbolag GNP Energy Sverige AB

På hemsidan finns följande info:

GNP Energy har funnits sedan 2012. Vårt fokus är att bygga ett starkt företag med goda kundrelationer. Låga priser och den bästa kundservicen.

Elbolag är sällan omtyckta, att få elräkningen när priserna på el har skenat i höjden är knappast något som någon gläds åt. Det är mer än mänskligt att projicera ilskan på elbolaget när räkningen kommer. Ingen vill lägga så mycket pengar på el. Trots detta har GNP Energy Sverige AB relativt sett bra omdömen från sina kunder.

På Trustpilot är betyget över 3 av 5, vilket är ganska högt för en elleverantör. Fler än 50% av dem som gett en recension till GNP Energy har gett dem 5 strärnor av 5 möjliga. Att det finns en del missnöjda kunder är som sagt inte förvånande, men de är avsevärt färre än de nöjda.

Som slogan har GNP Energy ”Energy made Easy” och de framhäver att ”Det ska vara enkelt att vara elkund – oavsett om du är privat- eller företagskund. ”

Kontaktuppgifter

Kundservice: 010 10 10 700
E-post: hej@gnp.energy
Hemsida: gnp.energy 


Adress:

GNP Energy Sverige AB,
281 43 Hässleholm