Mölndal Energi

Mölndal Energi AB är ett elbolag som ägs av Mölndal stad och har kunder i hela Sverige. De levererar el till företag, organisationer och privatpersoner.

mölndal energi

Elbolag utanför Göteborg

På sin webbplats ger Mölndal Energi följande information:

Mölndal Energi ägs av Mölndals stad och erbjuder 100% förnybar el, fjärrvärme och energitjänster till privatpersoner och företag. Vi driver också elnätsverksamheten inom Mölndals tätort och Pixbo genom vårt dotterbolag Mölndal Energi Nät AB. Mölndal Energi är ett kvalitetsmedvetet företag som lever efter mottot nära, enkelt och med passion för miljön. Vi drivs av att arbeta tillsammans, engagerat och effektivt. Det är vårt sätt att uttrycka att nyckeln till framgång är kompetenta och engagerade medarbetare som känner ansvar för sitt arbete och för företaget.

mölndal
Foto på Mölndal`s centrum.

Mölndal

Mölndal är en ort i Mölndals kommun men även en del av tätorten Göteborg och har 70 292 invånare i kommunen. Här finns Åbytravet, Mölndals sjukhus och även Gunnebo slott. På ett berg ligger Fässbergs kyrka. Mölndal har många fotbollsplaner bland annat Frejaplan, Åbys fotbollsplaner, Krokslättsvallen, Bifrostplan och Enerbackens fotbollsplaner.

Kontaktuppgifter

Kundservice: 031-86 65 00
E-post: info@billingeenergi.se
Hemsida: billingeenergi.se


Adress:
Mölndal Energi
Aminogatan 21
431 53 Mölndal

.