Motala Energi

Motala Energi är ett elbolag med kunder i främst Motala, Vadstena och Borensberg och dess närhet. De levererar el till företag, organisationer och privatpersoner.

motala energi

Elbolag i Östergötlands län

På sin webbplats ger Motala Energi följande information:

Vi är det lilla elbolaget med det stora hjärtat. Vår vision är att verka lokalt i Motala, Vadstena och Borensberg med omnejd. Vi vill vara företaget som står för trygghet och enkelhet i kombination med bästa tänkbara prisbild. Vi vill vara företaget som på flera plan kommer stöttar det lokala föreningslivet. Vi ser framför oss en rad engagemang där vi som företag stöttar och hjälper. Det är något vi brinner extra mycket för.

Motala
Foto på Motala station.

Motala

Motala är en tätort i Östergötlands län och har 43 746 invånare i kommunen. Vackra Motala ligger vid Göta kanal och är Östergötlands tredje största stad. Göta Kanal byggdes 1810-1832 och detta medförde att flera små samhällen växte upp längs med kanalen. Baltzar von Platen startade 1822 AB Motala Verkstad (mekanisk verkstad) som kom att bli en viktig del för hela staden. Över 100 år senare (1948) slogs verkstadsstaden (Motala Verkstad) samman med staden Motala.

Kontaktuppgifter

Kundservice: 0141-250 255
E-post: kundservice@motalaenergi.se
Hemsida: motalaenergi.se


Adress:
Billinge Energi AB
Björnvägen 4
591 52 Motala

.