Nordic Green Energy

Nordic Green Energy ingår i Elmera Group som har mer än 2 miljoner kunder i Norden. Bolaget levererar energi till sina kunder från 100% förnybara källor som sol, vind och vatten. Kunder som tecknar ett 100% grönt elavtal får ett rörligt elpris till inköpspris.

Nordic green energy

Elbolag i Stockholm

På sin webbplats ger Nordic Green Energy följande information:

Vi var det första elhandelsföretaget i Sverige som levererade energi från 100% förnybara källor. Ända sedan starten år 2000 har vi strävat efter att våra kunder ska få prisvänliga elavtal med el från sol, vind och vatten. Idag har de flesta elhandelsföretag följt det exempel vi satte och det är vi mycket stolta över. För oss är det viktigt med förnybar el – det är hela vår identitet. Blir du kund hos oss så vet du vad du får och vad du stöttar! Nordic Green Energy – en del av Elmera Group Nordic Green Energy ingår i Elmera Group, som räknas till en av de största elhandelskoncernerna i Norden med mer än 2 miljoner kunder.

stockholm
Foto från Stockholm.

Stockholm

Nordic Green Energy har sitt huvudkontor i vackra Stockholm som är Sveriges största stad och huvudstad. Stockholm ligger i Södermanland, Uppland och har 1 617 407 invånare i staden. Riddarholmen är en av stadens äldsta bevarade byggnader som är från slutet av 1200-talet och även ett välbesökt turistmål.

Kontaktuppgifter

Kundservice: 08-20 51 00
E-post: kundservice@nordicgreen.se
Hemsida: www.nordicgreen.se


Adress:
Nordic Green Energy
Katarinavägen 20
116 45 Stockholm

.