Öresundskraft

Öresundskraft, med kontoret i Helsingborg, levererar el till både lägenheter och hus. De har både privatkunder och företagskunder. Öresundskraft är ett elbolag som själva beskriver sig som ett energi- och kommunikationsföretag.

Öresundskraft

Elbolag i Helsingborg

Via oresundskraft.se ges följande info:

I mer än 160 år har vi på Öresundskraft kämpat för att på alla sätt vi kan, bidra till ett bättre samhälle och en bättre värld. Allt vi gör handlar om att bekämpa klimatförändringarna och skapa grymma förutsättningar för en hållbar framtid.

Öresundskraft har kontoret i Helsingborg.

Kontaktuppgifter

Kundservice: 042-490 32 00
Hemsida: oresundskraft.se


Adress:

Öresundskraft AB
Västra Sandgatan 4
252 25 Helsingborg

Helsingborg

Helsingborg är en mysig mellanstor stad som ger både känsla av småstad som storstad. Helsingborg är känt för flera saker men det finns en sak du inte får missa och det är strandpromenaden med där du hittar både badställen och restauranger. Vid klart väder ser du över till Helsingör och Danmark. Båttrafiken är tät, både av mindre och större fartyg.

Helsingborg, som ligger i nordvästra skåne, är centralort i Helsingborgs kommun. Staden ligger precis vid Öresunds smalaste del, där endast 3 750 meter skiljer staden från Danmark och Helsingör som tillsammans med Helsingborg ingår i Öresundsregionen.