Österlens Kraft

Österlens kraft marknadsför sig som ett elbolag i Simrishamn som riktar sig till kunder som bor på Österlen. De är medlemsägda och anger att eventuellt överskott går till föreningar på Österlen.

Elbolag i Simrishamn för Österlen

Läs via osterlenskraft.se:

Österlens Kraft är ett litet lokalt företag som sätter dig som kund i centrum. Vi har som mål att kunna serva dig på bästa sätt.

Det innebär bl.a. att vi strävar efter att du ska kunna nå oss på telefon eller med besök när du så önskar. Österlens Kraft är en ekonomisk förening som ägs av medlemmarna på Österlen. Det finns ingen ägare utöver medlemmarna som ställer krav på avkastning.

Kontaktuppgifter

Kundservice: 0414 – 285 60
Mail info@osterlenskraft.se
Hemsida: osterlenskraft.se


Adress:

Österlens Kraft
Testgatan 3
272 36 Simrishamn

Simrishamn

Simrishamn
Simrishamn marknadsför sig som Sveriges vackraste kommun.

Simrishamn är ännu en stad i Skåne som har ett eget elbolag. Du hittar Simrishamn i mitten av Österlen, av många beskriven som en svensk idyll.

Simrishamn är en 900 år gammal stad och tätorten har ca 6500 invånare. Kommunen har betydligt fler invånare, den senaste siffran är att 19000 personer bor i Simrishamns kommun. På kommunens hemsida skrivs:

Av 19 500 invånare bor cirka 6 000 i centralorten Simrishamn. I kommunen finns många små och medelstora tätorter. De många fritidshusen gör att kommunens befolkning ökar väsentligt sommartid. Här finns plats för fler – både nyinflyttade och turister!