Södra El

Södra El är en del av Södra skogsindustrikoncern och är ett elbolag som erbjuder sina kunder närproducerad el som kommer från medlemmarns egna skogar. De levererar el till företag, organisationer och privatpersoner i hela Sverige.

södra el

Elbolag i Växjö

På sin webbplats ger Södra El följande information:

Med Södra El kan du välja el som är producerad lokalt och helt utan klimatavtryck – dessutom till ett förmånligt pris. Vi är stolta över att vara ett ledande elbolag i Sverige som strävar efter att erbjuda våra kunder en hållbar och pålitlig energilösning.

Genom våra engagerade medlemmar och deras skogsbruk bidrar vi till att bevara och skydda våra naturliga resurser samtidigt som vi möjliggör en pålitlig elförsörjning. Vårt nätverk av hållbara industrier spelar också en avgörande roll genom att producera mer el än de förbrukar, vilket ger oss möjlighet att erbjuda dig ren energi utan att kompromissa med prisvärdhet.

När du väljer Södra El kan du vara stolt över att bidra till att minska klimatpåverkan och främja en hållbar framtid. Vi strävar efter att vara en pålitlig partner för både hushåll och företag, och vi arbetar kontinuerligt för att förbättra vår service och erbjuda innovativa lösningar för att möta dina energibehov.

Slutligen, genom att välja Södra El behöver du inte längre göra avvägningar mellan klimatsmarta val och din ekonomi. Vi erbjuder en miljövänlig och ekonomiskt fördelaktig elupplevelse som ger dig det bästa av båda världar. Tillsammans kan vi forma en grönare framtid genom att göra medvetna val för en hållbar energikonsumtion.

växjö
Flygfoto på Växjö kyrka.

Växjö

Södra El har sitt huvudkontor i Växjö, Småland som är residensstad för Kronobergs län och har 97 137 invånare i kommunen. Orten blev universitetsstad 1999 och är Sveriges 19:e största tätort. Staden ligger ca 180 meter över havet och omges av sjöar som exempelvis Helgasjön, Toftasjön, Norra- och Södra Bergundasjön, Växjösjön och Trummen.

Kontaktuppgifter

Kundservice: 0470-89 000
E-post: info@sodra.com
Hemsida: www.sodra.com


Adress:
Södra El
Skogsudden
351 89 Växjö

.