Stockholms Elbolag

Stockholms Elbolag är en elleverantör som främst marknadsför sig i Stockholm och Stockholmsregionen, men de har kunder i hela Sverige.

Oberoende elbolag med samfakturering

Stockholms Elbolag är ett oberoende elbolag, vilket innebär att de inte producerar el själva och att de inte har något elnät. De är ett rent elhandelsbolag. Det som är unikt för dem är att de erbjuder samfakturering så att kunderna får en faktura istället för två, vilket uppskattas av många. Stockholms Elbolag erbjuder elleveranser till såväl företag som privatpersoner i hela Sverige.

På deras hemsida hittar du tydlig information om hur du kommer kontakt med deras kundservice. Det är lätt att hitta öppettider, telefonnummer och mejladress, vilket ökar förtroende för dem. Det finns också svar på vanligt förekommande frågor, en så kallad FAQ. Där kan man som kund få svar allt från faktureringsrutiner till hur man anmäler e-faktura och autogiro. Stockholms Elbolag har även information om konsumenträtt på sin hemsida.

Stockholms elbolag erbjuder ström till både privatkunder och företag

Under teckna elavtal kan elavtal tecknas av såväl privatpersoner som företag. Det finns både rörligt timpris utan bindning som fastprisavtal med olika avtalslängder. Exempel på avtalslängder som erbjuds av Stockholms Elbolag är från 3 månader till 10 år. I samband med att du tecknar elavtal med Stockholms Elbolag kan du påverka elursprung.

Elbolag i Stockholm

Information från stockholmselbolag.se:

Stockholms Elbolag är här för att visa vägen till en trygg och miljövänlig framtid. Våra elavtal passar alla. Oavsett om du har ett företag eller är en privatperson med en liten lägenhet eller en stor villa. Vi satsar på långsiktighet och trygghet. För dig som kund och för Sverige. Handla el på känsla.

Kontaktuppgifter

Kundservice: 08-410 377 01
E-post: kundservice@stockholmselbolag.se
Hemsida: stockholmselbolag.se


Adress:
Stockholms Elbolag AB
BOX 36
246 21 Löddeköpinge

Stockholm

Bild på fantastiska Stockholm

Stockholm är framför allt Sveriges huvudstad och även ett centrum för kultur, politik och media. Här hittar du även huvudkontoren för några av landets största företag. Stockholm ligger vid Östersjön och är världens 5:e nordligaste huvudstad. Antalet invånare i staden är ca 1 miljon men om man ser till Stockholm som region är antalet invånare det dubbla.