Svealands Elbolag AB

Svealands Elbolag är ett elbolag som vänder sig till kunder i hela Sverige, även om viss fokus är elkunder i Svealand. De marknadsför sig som prispressarna på elmarknaden och har tagit fram erbjudanden till mindre hushåll och elkunder som bor i lägenhet, både hyresrätter och bostadsrätter.

Svealands Elbolag är ett så kallat oberoende elbolag

Ett oberoende elbolag är ett elhandelsbolag som inte har intressen som elproducent och nätägare. Det som kan vara intressant för konsumenten är att det finns mindre intresse från elbolagets sida att elpriset är dyrare.

Elursprunget för el från Svealands Elbolag

När det gäller elursprung för elen som levereras av Svealands Elbolag erbjuds flera alternativ som tillval och deras grundutbud för el kallas för Sverigemixen. Sedan finns vattenkraft, solkraft, vindkraft och kärnkraft som tillval. Detta ger valfrihet.

Svealands Elbolag

Kontaktuppgifter

Kundservice: 010 – 212 10 90
Mejl: kundservice@svealandselbolag.se
Hemsida: svealandselbolag.se


Adress:
Svealands Elbolag AB
Box 37
246 21 Löddeköpinge

Vad säger Svealands Elbolag?

På sin webbplats kommunicerar Svealands Elbolag att deras styrka ligger i snabba beslutsvägar och att företagets fokus är kunden och kundernas behov. De skriver vidare att deras långa erfarenhet ger dem bättre möjlighet att hantera elmarknaden och sänka elpriset så att det blir så lågt som möjligt för kunden. Det framgår även att de inte enbart har mindre elkunder utan att de även jobbar med företagskunder.

Likt endast ett fåtal elbolag erbjuder de sina kunder att få endast en faktura så att man som kund slipper två, en från elhandelsbolaget och en från nätägaren.

Med miljöfaktura får du som kund en enda faktura på elhandel och elnät. Vi rekommenderar givetvis att du får fakturan elektroniskt via e-post, e-faktura eller via autogiro. Vi vill hjälpa miljön genom att dra ner på alla transporter som måste ske med brev dagligen. Vi knyter nu samman din elhandelsfaktura med din elnätsfaktura, vi kallar det för Miljöfaktura®.

Roliga Stories

Värt att läsa på deras hemsida är under stories är de illustrerar behovet av elavtal för olika livssituationer, allt från hur Claes & Gunilla löper sommarstuga till hur Klara & Ville flyttar ihop.

Du hittar kontaktuppgifterna för Svealands Elbolag här på elbolag.eu, men du kan även besöka deras hemsida via adressen svealandselbolag.se