Vallebygdens Elhandel AB

Vallebygdens Elhandel är ett lokalt elbolag i Axvall utanför Skara som ägs av Vallebygdens Energi, en ekonomisk förening med 1300 medlemmar. De erbjuder sina kunder (företag och privatpersoner) el från förnybara energikällor och kärnkraft.

vallebygdens elhandel

Elbolag utanför Skara

På sin webbplats ger Vallebygdens Elhandel följande information:

Vallebygdens Energi ägs av de ca 1300 medlemmarna. Det är Vallebygdens energi som svarar för underhåll och förnyelse av el- och fibernätet. Utöver medlemmarna har vi ca 1000 nät-kunder. Föreningen driver i sin tur aktiebolagen Vallebygdens Elhandel AB och Vallebygdens Elektriska AB. Som samlingsnamn för alla bolag använder vi Vallebygdens.

Skara
Skara centrum .

Skara

Skara är en tätort i Skaraborg som har ca 18500 invånare, är en av Sveriges äldsta städer som ligger längs E20 som sträcker sig mellan Göteborg och Stockholm. Skara är fyllt av kulturhistoriska sevärdheter som exempelvis Domkyrkan som finns i centrum, Fornbyn och järnvägen Skara-Lundsbrunns järnvägar. Skara är mer än stadskärnan och ca 1,5 mil österut finner du Varnhem med klosterkyrkan och öster om Skara finns Hornborgasjön som är mest känd för tranorna som varje vår dansar på fälten runt Trandansen. .

Kontaktuppgifter

Kundservice: 0511-627 96
E-post: kundtjanst@vallebygdens.se
Hemsida: vallebygdens.se


Adress:
Vallebygdens Elhandel AB
Skaravägen 18
532 72 Axvall

.