Varberg Energi

Varberg Energi är ett elbolag som ägs av kommunen och har kunder i hela landet. Bolaget satsar på egenproducerad förnybar el och vill skapa framtidens energisystem tillsammans med sina kunder. De levererar el till företag och privatpersoner.

varberg energi

Elbolag i Halland

På sin webbplats ger Varberg Energi följande information:

Varberg Energi är en energi- och IT-koncern som ägs av Varbergs kommun genom Varbergs Stadshus AB. Vi är idag drygt 120 anställda och omsatte under 2021 cirka 1,2 miljarder kronor. Våra verksamhetsgrenar är el, fjärrvärme, gas, energioptimering, bredband, internettjänster och energilösningar som t ex laddinfrastruktur och solcellspaket. Vår omtanke om miljön innebär satsningar på egen produktion av förnybar energi. Som elleverantör säljer vi el till dig under namnet VIVA, vilket står för vind, vatten och sol – tre rena och förnyelsebara energikällor.

varberg
Foto på Stadshotellet i Varberg.

Varberg

Varberg är en tätort i Hallands län och ligger vid Kattegatt (mellan Göteborg i norr och Halmstad i söder) och har 67 800 invånare i kommunen. Varberg är Sveriges 36:e största tätort och är en populär turiststad med många bad- och fritidsområden.

Kontaktuppgifter

Kundservice: 0340-62 88 00
E-post: info@varbergenergi.se
Hemsida: www.varbergenergi.se


Adress:
Varberg Energi AB
Västkustvägen 50
432 42 Varberg

.