Cheap Energy

Cheap Energy är ett elbolag, som precis som namnet ger sken om, marknadsför sig med att erbjuda billig el. Alla som ansvarat för att betalt elräkningar vintern 2022/2023 vet att el knappast är billigt, men det Cheap Energy kommunicerar är att de är billigare än de flesta andra elbolag och att de inte har något intresse av dyra elpriser. Snarare tvärtom. Detta hänger så klart samman med att de inte är vare sig elnätsägare eller elproducenter, utan de är ett oberoende elhandelsbolag.

Cheap Energy gör ingen hemlighet av att de har en del att anmärka på vad gäller den svenska elmarknaden, hur den styrs och hur den fungerar. De anser att elpriserna är obefogat höga och att dessa brister är en del av orsaken till att elpriserna rusat i höjden. För att nå ut med detta har de producerat seriestripparna om Palle & Energitjuvarna. som du hittar på deras hemsida här.

Cheap Energy

Information från cheapenergy.se:

Cheap Energy grundar sig i en idé som kläcktes redan för 20 år sedan. Den svenska elmarknaden hade precis blivit öppen. Monopolet släpptes och då äntligen kunde prispressande elaktörer erbjuda sina produkter till svenska kunder.

Vår idé var enkel. Erbjuda väldigt få produkter, göra det enkelt för kunderna och samtidigt vara ett av de billigaste elbolagen på Internet. Billig el helt enkelt!

Kontaktuppgifter

Kundservice 010 – 405 41 80
E-post: hej@cheapenergy.se
Hemsida: cheapenergy.se


Adress:
Cheap Energy AB
Box 285
244 02 Furulund