Dalakraft

Dalakraft är ett elbolag levererar 100% grön el till sina kunder som finns i hela Sverige. Bolaget som ingår i Dalakraftkoncernen erbjuder tjänster som elenergi, bredband och laddpunkter.

Dalakraft

Elbolag i Malung

På sin webbplats ger Dalakraft följande information:

Dalakraft bildades av lokala elnätsföretag i Dalarna och sedan avregleringen av elmarknaden 1996 är kärnverksamheten elhandel. Dalakraft har kontor i Malung, Rättvik och Falun. Dalakraft är elhandelsföretaget med utmärkt service, bra öppettider och konkurrenskraftiga elpriser. Vi säljer el, solpaneler, laddlösningar för elbil och bredband till privatpersoner och företag i hela Sverige. Vår filosofi är att finnas nära våra kunder och för oss är närhet mer än fysiska avstånd. Det är också trygghet, omsorg och pålitlighet.

Malung
Foto från Malung.

Malung

Dalakraft AB har sitt huvudkontor i Malung, Dalarna som har 10 258 invånare i kommunen. Västerdalälven, som är Sveriges tredje längsta älv flyter genom Malung. Sommartid är orten ett populärt besöksmål tack vare Sveriges största dansbandsvecka som genomförs i Folkets Park, vecka 29 varje år.

Kontaktuppgifter

Kundservice: 0771-48 80 00
E-post: info@dalakraft.se
Hemsida: dalakraft.se


Adress:
Dalakraft AB
Box 4
782 21 Malung

.