Hallstaviks Elverk

Hallstaviks Elverk är ett dotterbolag till Hallstaviks Elverk ekonomisk förening som startades 1916. Bolaget erbjuder el till ca 1800 lokala kunder i Hallstavik, Norrtälje kommun. Det erbjuder företag och privatpersoner 100 % förnybar energimix och det finns olika elavtalsformer ( rörligt- och anvisningspris)

hallstaviks elverk

Elbolag i Norrtälje kommun

På sin webbplats ger Hallstaviks Elverk följande information:

Hallstaviks Elverk är en ekonomisk förening som grundades 14 november 1916. Det innebär att vi ägs av våra medlemmar – ungefär på samma sätt som en stor bostadsrättsförening. Beslut om stora förändringar tas på den årliga föreningsstämman och den löpande verksamheten sköts av styrelsen, som är vald av medlemmarna (se vidare föreningens stadgar). Fördelen med en ekonomisk förening, jämfört med ett aktiebolag, är att du som medlem har större möjlighet att påverka verksamheten – det finns inga storägare, alla medlemmar har en röst.

hallstavik
Foto på Hallstavik centrum.

Hallstavik

Hallstaviks Elverk har sitt huvudkontor i Hallstavik, Norrtälje kommun och har 4 741 invånare. Skara som är en stad med ca 18500 invånare. Hallstavik ligger i norra delen av Norrtälje kommun, Stockholms län, mitt i Roslagen. Riksväg 76 passerar Hallstavik och orten har även en järnvägslinje som används för godstrafik mellan Örbyhus–Hallstavik.

Kontaktuppgifter

Kundservice: 0175-230 70
E-post: kundservice@hallstavikselverk.se
Hemsida: hallstavikselverk.se


Adress:
Hallstaviks Elverk
Lundåsvägen 6
763 30 Hallstavik

.