Ljungby Energi

Ljungby Energi är ett elbolag med främst lokala kunder i Ljungby kommun, Kronobergs län. De levererar el till företag, organisationer och privatpersoner.

Elbolag i Kronbergs län

På sin webbplats ger Ljungby Energi följande information:

Ljungby Energi AB är den lokala energikoncernen i kommunen. Vi skall på ett effektivt och affärsmässigt sätt medverka till att utveckla vår kommun som attraktiv och efterfrågad etablerings- och bostadsort för industrier och privatpersoner genom att tillhandahålla våra kunder uthålligt låga och konkurrenskraftiga priser för fjärrvärme samt el- och fibernät. Syftet med bolaget är vidare att genom hög tillgänglighet och god produktkvalitet verka för en hög kundnytta och för att tillgodose våra kunders intresse. Vi arbetar för trygg energiförsörjning och personlig service till alla våra kunder.

Foto på Tellushuset i Ljungby.

Ljungby

Ljungby är ort i Ljungby kommun i Kronobergs län med 28 420 invånare i kommunen. Ljungby ligger där E4:an och riksväg 25 möts och här finns goda vägförbindelser. På orten finns ett vackert kulturarv med spännande naturupplevelser som passar dig som vill uppleva både lugn och aktivitet.

Kontaktuppgifter

Kundservice: 0372-600 600
E-post: kundkontakt@ljungby-energi.se
Hemsida: www.ljungby-energi.se


Adress:
Ljungby Energi
Märta Ljungbergsvägen 61
341 34 Ljungby

.