Näckåns Energi AB

Näckåns Energi AB är ett elbolag i Sysslebäck och Torsby med kunder i främst Norra Värmland. De levererar el till företag och privatpersoner.

näckåns energi ab

Elbolag i Norra Värmland

På sin webbplats ger Näckåns Energi följande information:

Näckåns Energi grundades redan 1918 av bröderna Svanberg i Sysslebäck och ända sedan starten så har vi varit så mycket mer än bara ett energibolag. Vi har ständigt bidragit till landsbygdsutvecklingen inom vår kommun och än idag fortsätter vi visa att man kan bedriva verksamheter på landsbygden som är både branschledande och samhällsviktiga. Fortfarande i samma anda och på samma plats som för över hundra år sedan. Näckåns Energi – det miljövänliga elbolaget i norra Värmland. Med omtanke och med hjärtat på rätt ställe erbjuder vi låga priser, bra service och närhet till våra kunder.

sysslebäck
Foto på Branäs alpina skidanläggning i Sysslebäck, Norra Värmland.

Sysslebäck

Sysslebäck är en tätort i Torsby kommun, Norra Värmland som har 428 invånare. Orten ligger bredvid Klarälven i norra delen av Torsby kommun och Riksväg 62 går igenom orten. Den största arbetsgivaren på orten har under lång tid varit Samhalls fabrik (tillverkning av sängar åt Ikea) men 2015 lades sängtillverkningen ner. Branäs skidanläggning ligger ca 10 km söderut från Sysslebäck och anläggningen är en välkänd vinterort för många skidåkare. Den alpina skidanläggningen erbjuder 35 nedfarter, 28 liftar och 415 meter fallhöjd.

Kontaktuppgifter

Kundservice: 0564-10032
E-post: nackans@nackansenergi.se
Hemsida: nackansenergi.se


Adress:
Näckåns Energi AB
Näckån 4
680 60 Sysslebäck

.