Sollentuna Energi och Miljö (SEOM)

Sollentuna Energi och Miljö är ett elbolag med kunder i främst Sollentuna, Stockholm län. De levererar el till företag och privatpersoner.

sollentuna energi och miljö

Elbolag i Sollentuna

På sin webbplats ger Sollentuna Energi och Miljö följande information:

SEOM, Sollentuna Energi & Miljö AB, är ett lokalt energi- och miljöbolag som ägs av Sollentuna kommun. Med cirka 100 anställda omsätter vi ungefär 700 miljoner kronor årligen. Vi utvecklar, bygger och underhåller infrastruktur i Sollentuna för hållbara och säkra leveranser av el, fjärrvärme, fiber, TV, vatten och avfallshantering. Vi är Sollentunabornas egna energibolag och har alltid kundens och samhällets bästa i fokus. Överskott som genereras i verksamheten går tillbaka till kommunens olika verksamheter och dig som bor här. Vår vision ”Vi förenklar din vardag och gör Sollentuna mer hållbart” genomsyrar allt vi gör.

sollentuna
Foto på Sollentuna sjukhus.

Sollentuna

Sollentuna ligger strax norr om Stockholm och har 76 000 invånare i kommunen. I Sollentuna finns vackra naturområden och totalt finns det tio kommundelar och centralorten heter Tureberg. På orten finns fem pendeltågsstationer på linjen mellan Stockholm och Märsta.

Kontaktuppgifter

Kundservice: 08-623 88 01
E-post: kundtjanst@seom.se
Hemsida: www.seom.se


Adress:
Sollentuna Energi och Miljö (SEOM) AB
Knista gårds väg 12
191 29 Sollentuna

.