Tibro Energi

Tibro Energi AB är ett kommunalt elbolag som är dotterbolag till Tibro Elnät AB. De levererar el till företag, organisationer och privatpersoner och vill vara det naturliga valet av elleverantör för invånare i Tibro kommun. Bolaget erbjuder elnät, elhandel, elproduktion och fibertjänster till sina kunder.

tibro energi

Elbolag i Skaraborg

På sin webbplats ger Tibro Energi följande information:

Tibro Elnät AB är ett kommunalt bolag med säte i Tibro Kommun. I koncernen ingår Tibro Elnät AB som moderbolag och det helägda dotterbolaget Tibro Energi AB. Vi är 18 anställda som finns tillgängliga dygnet runt årets alla dagar för våra kunder. Vi skall vara det självklara valet för Tibro Kommuns invånare och leverera ett prisvärt utbud med lokalförankring.

tibro
Foto på Tibro stationshus.

Tibro

Tibro är en ort i Västergötland som ligger ca två mil öster om Skövde och har 11 399 invånare i kommunen. Ån Tidan rinner genom Tibro som även har bidragit till ortens namn. Tibro är känt för sina trä- och möbelhantverk och möbelindustrin har fortsätt växa på orten fram till slutet av 1970-talet. Idag präglas orten av möbel- och inredningsföretag, exempelvis har Mio Möbler sitt huvudkontor i Tibro.

Kontaktuppgifter

Kundservice: 0504 – 440 440
E-post: kundtjanst@tibroenergi.se
Hemsida: tibroenergi.se


Adress:
Tibro Energi AB
Fabriksgatan 10
543 50 Tibro

.